FRÅN UTRÄKNAD TILL STÅENDE

För flera år sedan förändrades vårt liv ganska radikalt och hela vår inkomst försvann. Donalds två söner bodde hos oss varannan vecka och vi var flera gånger nära att bli bostadslösa. Men genom envishet och genom att hitta lösningar, vara ekonomiska med mat lyckades vi länge leva på 200 kr per vecka, vilket ingen ansåg vara möjligt. Vi såg hela tiden till att barnen var helt omedvetna om vår situation. Samtidigt började vi läsa böcker och studera hur olika affärssystem fungerade. I ögonen hos banker, kreditföretag och utlånare var vi stämplade som kreditovärdiga, bara på grund av att myndigheternas egna system fallerade när Donald blev uppsagd och skulle gå över på arbetslöshetsersättning (som då inte kom på 6 månader) under tiden det var tänkt att hitta ett nytt arbete. Inte på grund av vår kunskap, lösningsorientering och kreativitet gällande nya inkomstprojekt, utan för att vi blev registrerade i svenska skuld- och kreditregister.

Vi tänkte inte låta detta stoppa oss! Vi bestämde oss för att skapa ett nytt liv, börja om, att istället för att vara fast under omständigheter förverkliga drömmar, bygga upp något så stort att vi även kan hjälpa andra när vårt eget mål har nåtts. Vi startade egna företag för att ha en grund att stå på, lära oss. Successivt har vi på helt egen hand, utan ett enda lån, utan en enda kredit, tagit oss uppåt. Vi gjorde oss till slut helt skuldfria. År för år strävar vi efter nästa steg mot vår dröm och nu har vi nått nästa fas. Vi sålde allt vi hade i Sverige och hyr nu en fastighet vid Franska sydkusten, nära medelhavets stränder. Vi driver ett översättningsföretag för att täcka våra omkostnader men förverkligandet av vår dröm att kunna bo och leva i den franska medelhavsidyllen börjar med att skaffa en fastighet med separat uthyrningsdel för att göra det självförsörjande. Genom uthyrningsmarknaden kommer vi sedan att arbeta med att skapa och bygga upp kassaflöden.

Vi har år för år kämpat oss fram mot vår dröm och nu skapar vi en verksamhet för att nå det sista målet.

Nu bygger vi upp något tillsammansNu har vi börjat arbetet med att skapa en verksamhet som gynnar alla som är intresserade av att få en inkomst från uthyrningsmarknaden. Mer information kommer. Under tiden kan du lära dig mer om vår vackra franska region.