STEG FÖR STEG

För flera år sedan förändrades mitt och min frus liv ganska radikalt (och indirekt påverkade mina två barn) och det blev också startpunkten för en resa mot ett annat liv.

Att arbeta mot ett mål kan vara fyllt med hinder och svårigheter. Under vårt arbete upp från en svår situation i livet, och med fokus på vårt mål, har vi träffat många fantastiska och vänliga personer. Vi insåg att världen är full av människor som är beredda att ge en hjälpande hand.
2014 tog vi beslutet att flytta till den franska sydkusten på vår väg att ytterligare förbättra våra liv, och förverkligade det beslutet mars 2015.

Läs vår berättelse

Det första steget är att skapa kassaflöde från uthyrningsfastigheter, men vi vill inte göra det på ett traditionellt sätt. Vi vet att det finns många som skulle vara intresserade att få en inkomst från uthyrningsfastigheter men kanske inte har pengarna som krävs för att köpa en egen fastighet, eller inte vill eller kan engagera sig i ett sådant projekt. Vår plan är att utveckla verksamheten med fler fastigheter och samarbeten med lokala företag.

Du kan medverka i projektet på olika sätt beroende på din situation och kunskap. Vi arbetar för närvarande med att sätta ihop verksamheten och hoppas att få detta färdigt så snart som möjligt.

Kontakta oss om du har några frågor.

Till kontaktformuläret

Inledande projektet

Det inledande projektet innefattar:

Köpa första fastigheten

Fastigheten kommer att ligga i den vackra regionen norr om Béziers, den franska sydkusten, med tillgång till både berg, floder och medelhavets stränder.

Renovera fastigheten

Vi kommer att utföra alla eventuella renoveringar för att göra fastigheten attraktiv och komfortabel.

Skaffa tillstånd & försäkringar

Det är viktigt att fastigheten är skyddad genom att alla nödvändiga tillstånd och försäkringar har upprättats.

Marknadsföring

Registrera fastigheten på förmedlingsplatser och göra andra åtgärder för att göra objektet synligt.

sv_SE
en_GB sv_SE