STEG FÖR STEG

För flera år sedan förändrades mitt och min frus liv ganska radikalt (och indirekt påverkade mina två barn) och det blev också startpunkten för en resa mot ett annat liv.

Att arbeta mot ett mål kan vara fyllt med hinder och svårigheter. Under vårt arbete upp från en svår situation i livet, och med fokus på vårt mål, har vi träffat många fantastiska och vänliga personer. Vi insåg att världen är full av människor som är beredda att ge en hjälpande hand.
Som ett led i att hela tiden förbättra vårt liv bestämde vi oss 2014 att flytta till den franska sydkusten och i mars 2015 lämnade vi Sverige.

Läs vår berättelse

We started a crowdfunding project to reach out to you all for help with our next step. We have big plans for the future which include to be able to help others, but for that to become true we need to start building the necessary cash flow.

Steg ett är att köpa ett första hus att hyra ut, men eftersom banken inte ser det första huset som en säkerhet för att få lån behöver vi din hjälp med att komma igång. Vår plan är sedan att utveckla verksamheten steg för steg med flera fastigheter och samarbeten med lokala verksamheter.

Vi hoppas att du vill bidra till vårt arbete genom att donera pengar till projektet. Varje gåva räknas och ingen summa är för liten. Vi har också skapat belöningar som vi hoppas göra dig intresserad av vår fantastiska franska region och som fortfarande inte är helt upptäckt.

På crowdfunding-sidan kan du läsa mer om vår region och hur du kan hjälpa oss.

TA MIG DIT

INSAMLINGEN

Pengarna som du bidrar med kommer att användas till att:

Köpa första fastigheten

Fastigheten kommer att ligga i den vackra regionen norr om Béziers, den franska sydkusten, med tillgång till både berg, floder och medelhavets stränder.

Renovera fastigheten

Vi kommer att utföra alla eventuella renoveringar för att göra fastigheten attraktiv och komfortabel.

Skaffa tillstånd & försäkringar

Det är viktigt att fastigheten är skyddad genom att alla nödvändiga tillstånd och försäkringar har upprättats.

Marknadsföring

Registrera fastigheten på förmedlingsplatser och göra andra åtgärder för att göra objektet synligt.

sv_SE
en_GB sv_SE